BVR Zonwering
BVR Zonwering

HÖRMANN VOORDEUREN

Een Hörmann voordeur voor meer comfort en veiligheid

Hörmann aluminium voordeuren in een stylisch design met een uitstekende warmte-isolatie

Uw nieuwe voordeur moet bijzonder zijn, moet bij de stijl van uw woning passen, representatief zijn en daarmee een bewijs zijn van uw goede smaak. Maar uw voordeur moet ook voldoen aan strenge veiligheidseisen en met hoge warmte-isolatiewaarden bijdragen aan de energiebesparing. U kunt uw aluminium ThermoSafe- en ThermoCarbon-voordeuren individueel uitrusten naar uw eigen wensen.

Alles spreekt voor aluminium!

Want aluminium deuren bieden in velerlei opzicht meer voordelen dan deuren van kunststof of hout. De voordelen:

  •  hoge warmte-isolatie
  •  zeer veilig
  •  uitstekende geluiddemping
  •  zeer stevig
  •  geen bijschilderen

Aluminium deuren zien er na jaren nog uit als nieuw, en bieden u bovendien ruime keuzemogelijkheden op gebied van technische uitrusting en design.

Aluminium-voordeur ThermoSafe

Wanneer u voor uw huis een uitstekende warmte-isolatie en hoge veiligheid wenst, adviseren wij u onze ThermoSafe-uitvoering. Met het 73 mm dikke deurblad en het standaard 5-voudige veiligheidsslot bespaart u niet alleen energie, maar beschermt u uw huis ook tegen inbraak en lawaai.

Aluminium voordeur ThermoCarbon

Hecht u waarde aan een uitstekende warmte-isolatie en een zeer hoge veiligheid? Dan is onze ThermoCarbon-voordeur met een UD-waarde van max. 0,47 W/(m2·K) voor u de juiste keuze.Het deurblad is 100 mm dik en het vleugelprofiel is versterkt met carbon glasvezels. Daarmee zijn ThermoCarbon-deuren zeer geschikt voor passiefhuizen! Ook op het gebied van veiligheid voldoet de ThermoCarbon met een 9-voudig veiligheidsslot aan de strengste eisen.

Precies de deur die u wilt hebben

Hörmann biedt veel mogelijkheden om precies de deur te krijgen die het beste past bij uw huis. Zo heeft u bij bijna alle voordeurmotieven de keuze uit optionele soorten beglazing en kleuren. Ook zijdelen en/of bovenlichten zijn mogelijk.

BVR Zonwering & Garagedeuren is uw specialist op het gebied van Hörmann voordeuren en geeft u graag persoonlijk advies.

U bent van harte welkom in onze showroom in Houten.

Hörmann partner

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl