BVR Zonwering
BVR Zonwering

UITVAL ZONNESCHERM

Een solide en stevige vorm van zonwering is het uitvalscherm. De variable armen kunnen tot 150 graden worden uitgezet. Zo kunt u zelf bepalen hoeveel bescherming tegen de zon u nodig heeft en hoeveel u van het uitzicht wenst te genieten. Door de zijarmen is het scherm extra stevig aan de muur verankerd. Op plaatsen waar de wind staat kan dit een ideale zonwering zijn.

Uitvalschermen voor hoge ramen

Ideaal voor hoge ramen is de weinor Aruba Markisolette. De verhouding tussen schaduw en vrij uitzicht kan perfect gedoseerd worden. Het bovenste deel van de zonwering loopt verticaal uit en het onderste deel schuin. De armen van de Aruba Markisolette kunnen in een hoek van 150 graden worden uitgezet.

De omkasting van het uitval zonnescherm kan in alle (ral)kleuren geleverd worden, zodat het mooi aansluit bij de kleur van uw kozijnen. Ook in de keuze van de doeken zijn de mogelijkheden bijna onbeperkt.

De bediening kan zowel handmatig als elektrisch worden uitgevoerd.

weinor top partner

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl

×

BVR Zonwering

Bezoek onze showroom op afspraak voor een privé adviesgesprek!

We leven in een turbulente tijd, maar ook deze crisis zal voorbijgaan. Veel zal veranderen, enkele dingen zullen altijd blijven. Comfortabel wonen bijvoorbeeld, dat is en blijft een belangrijke behoefte van heel veel mensen.

BVR Wooncomfort denkt graag met u mee hoe het leven in en rond het huis comfortabeler te maken. Ook in deze tijd. Wij maken graag een privé adviesafspraak met u in onze showroom. Klik voor de agenda hier of bel ons om een afspraak te maken op 030-6060601.

Mocht u zonder afspraak een bezoek willen brengen aan onze showroom dan bent u nog steeds hartelijk welkom. Het kan zich dan voordoen dat u even moet wachten.

Team BVR Wooncomfort

Naar agenda privé adviesgesprek!