BVR Zonwering
BVR Zonwering

TERRASOVERKAPPINGEN

Kies voor het echte buitenleven!

Terrasoverkappingen voor liefhebbers van design en kwaliteit

Met een goede terrasoverkapping kunt u nog vaker genieten van uw tuin, wel vier siezoenen lang. Ook als het regent kunt u heerlijk buiten blijven zitten. Een overkapping op uw terras vergroot uw woonplezier en brengt veel sfeer in uw tuin. De overkapping kan naar elk seizoen worden aangepast, omdat deze of gedeeltelijk dicht te maken is. Een design overkapping helemaal op maat voor u gemaakt! De overkapping is op vele manieren stijlvol in te richten met accessoires; met of zonder verlichting, verwarming, beglazing, zonwering en screens.

Waarom kiezen tussen binnen en buiten als u elke dag kunt genieten onder uw eigen terrasoverkapping!

Een terrasoverkapping biedt diverse voordelen:

  • verfraait uw huis en tuin
  • houdt de heetste zon buiten
  • zorgt voor veel natuurlijk licht
  • verhoogt de meerwaarde van uw woning
  • verlengstuk van binnen naar buiten, het hele jaar door

Bovenal is het een knusse sfeervolle plek, waar u heerlijk kunt ontspannen. Bij BVR Wooncomfort voor Zonwering & Garagedeuren vindt u altijd de terrasoverkapping die perfect bij u past. Bekijk op deze website alvast de verschillende modellen. Kom naar onze showroom en proef alvast de sfeer onder een terrasoverkapping... U bent van harte welkom!

Alleen de beste merken

Wij bieden terrasoverkappingen met glazen dak, lamel dak en textiel dak alleen van de beste merken als Weinor. Merken die kiezen voor aansprekende designs, een lange levensduur en uitstekende garanties. Als officieel dealer hebben wij volledige ondersteuning van onze fabrikanten. Of het nu gaat om maatwerkontwerp, technische support of service- en garantieafhandeling.

 

weinor 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl