BVR Zonwering
BVR Zonwering

Showroomafspraak maken

Overheidsmaatregelen rondom de Corona crisis dwingen ons er toe, om toe te zien op het aantal personen in onze showroom.
Hierdoor maken wij graag van tevoren een afspraak met u, eventueel zelfs een " Private Shopping/Meeting" afspraak.

Uiteraard bent u bij ons van harte welkom om spontaan onze showroom binnen te lopen, maar het kan zich voordoen dat u zonder afspraak, buiten of in uw auto moet wachten. Als u dat wilt voorkomen, dan is het raadzaam om een afspraak te maken.

Alle afspraken zijn uiteraard vrijblijvend, kosteloos en zonder verplichting. We zullen u in ieder geval hartelijk, maar op gepaste afstand welkom heten en adviseren!
Voor een afspraak kunt u contact met ons opnemen via 030-6060601. Of nog makkelijker kies hieronder al een datum en tijd om een afspraak in te plannen.

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl

×

BVR Zonwering

Bezoek onze showroom op afspraak voor een privé adviesgesprek!

We leven in een turbulente tijd, maar ook deze crisis zal voorbijgaan. Veel zal veranderen, enkele dingen zullen altijd blijven. Comfortabel wonen bijvoorbeeld, dat is en blijft een belangrijke behoefte van heel veel mensen.

BVR Wooncomfort denkt graag met u mee hoe het leven in en rond het huis comfortabeler te maken. Ook in deze tijd. Wij maken graag een privé adviesafspraak met u in onze showroom. Klik voor de agenda hier of bel ons om een afspraak te maken op 030-6060601.

Mocht u zonder afspraak een bezoek willen brengen aan onze showroom dan bent u nog steeds hartelijk welkom. Het kan zich dan voordoen dat u even moet wachten.

Team BVR Wooncomfort

Naar agenda privé adviesgesprek!