BVR Zonwering
BVR Zonwering

SERRE ZONWERING

Schaduw voor een aangename temperatuur

Door de zonnestraling kan het in uw serre wel 75 graden worden. Om ook bij zonneschijn optimaal van uw serre of glasoase te kunnen genieten, is serre zonwering noodzakelijk. De modellen overtuigen door de aller modernste techniek en een grote verscheidenheid aan uitvoeringen voor de meest uiteenlopende soorten serres.

Het hele jaar door voor u paraat

Door de robuuste constructie kan de serre zonwering ondanks grote doekoppervlakken tot windkracht 6 uit blijven staan. De gepatenteerde weinor techniek zorgt voor een bijzonder geluidsarm en betrouwbaar functioneren. Overigens zijn onze serre zonweringen praktisch voor ieder daktype leverbaar. Grote oppervlakken kunnen worden voorzien van een meerdelig scherm.

De binnenzonwering

Een onder het glas gemonteerde serre zonwering zorgt voor een gezellige sfeer. Deze zonwering is met name geschikt wanneer er voor luchtcirculatie gezorgd wordt onder het glas. De op maat gemaakte zonwering is toepasbaar voor iedere rechthoekige terrasoverkapping.

Onze serrezonwering leveren wij van het merk weinor.

Naast zonwering kunnen ook plissés of duettes voor een betere klimaatbeheersing in uw serre zorgen.
Diverse bedieningstechnieken zorgen voor meer gemak.

weinor top partner

www.weinor.nl

 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl