BVR Zonwering
BVR Zonwering BVR Zonwering

SCREENS

Een van de meest doeltreffende zonwering is de screen. Ook wel vlakhangende buitenzonwering genoemd. Deze zonwering is gemaakt van een frame van aluminium en een glasvezeldoek.

In situaties waarbij een uitvalscherm of knikarmscherm wat ruimte betreft onmogelijk is of als het gaat om zonwering voor grote oppervlakten, komt de screen om de hoek kijken. Ook voor werkruimtes en kantoren is dit een ideale zonwering. Het zicht naar buiten blijft gehandhaafd, terwijl de zon optimaal wordt geweerd. U kunt een keuze maken uit een ruim aanbod in verschillende doeken. De bediening kan zowel handmatig als elektrisch worden uitgevoerd.

Uniek bij ons in het assortiment is de windvaste screen, zipscreen genaamd. Het zit namelijk met behulp van een enkelzijdige rits opgesloten in de zijgeleiding. Hierdoor is de zonwering windvast geworden. Geen hinderlijk geklapper of plooivorming in het doek. De bediening van de zipscreen kan alleen elektrisch worden uitgevoerd.

Onze leveranciers voor zipsscreens zijn Roma en Renson.

 

 

NIEUWS
BVR Zonwering & Garagedeuren
Fortweg 5
3433 ZH Nieuwegein
T 030-6060601
info@bvrzonwering.nl
Wij leveren ook in Houten, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop, en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulierOpeningstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl