BVR Zonwering
BVR Zonwering

HÖRMANN ROLDEUR

Hörmann roldeuren geven meer vrije ruimte voor en in uw garage

Volledig systeem inclusief aandrijving

De RollMatic garagedeur van Hörmann creëert echt veel plaats voor en in de garage. Om te parkeren kunt u direct tot voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond in de garage vrij. Het RollMatic-deurprofiel is uit hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium vervaardigd en standaard met moderne Hörmann-aandrijvingstechniek uitgerust. Voor een gemakkelijk onderhoud wordt de aandrijving buiten de console aangebracht. Het starten en stoppen van de Rollmatic garageroldeur verloopt erg zacht en stil waardoor de deur wordt ontzien. Een binnendrukknopschakelaar en garageverlichting zijn in de besturingskast geïntegreerd.

Een Hörmann RollMatic past altijd!

De vorm van de garageopening is niet van belang bij roldeuren. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondbogen... een RollMatic past altijd. De deur opent verticaal en dat creëert veel ruimte voor en in de garage. Om te parkeren kunt u tot vlak voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond vrij waardoor deze voor lampen of als extra bergruimte kan worden gebruikt.

Ontdek de topkwaliteit van Hörmann roldeuren. Welkom in onze showroom te Houten!

Hörmann partner

 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl