BVR Zonwering
BVR Zonwering BVR Zonwering

OVERKAPPING – TEXTIEL DAK

Terrasoverkappingen met een dak van textiel kunnen in verschillende uitvoeringen worden geleverd.

Terrasdak uit textiel - weinor Plaza home

Het terrasdak uit textiel met een beproefde techniek voor grotere oppervlakken heet de weinor Plaza Home. De stabiele constructie met staanders zorgt voor een bijzonder goede weerstand tegen onder het doek slaande winden. Zodoende is de weinor Plaza Home geschikt voor installatie op aan de wind blootgestelde plaatsen. Bovendien kan de uitval onafhankelijk van de breedte worden gekozen en vanaf een helling van 14 graden kan de weinor Plaza Home bij regen langer uitgerold blijven dan een knikarmzonnescherm.

Vouwdak van P.V.C doek , veelvuldige bescherming tegen het weer, de weinor PergoTex

Het flexibele weinor PergoTex vouwdak verandert terrassen in variabele levensruimten met mediterrane flair. Geopend laat u het, net zoals het dak van een cabriolet, onbeperkt van de zon genieten. Gesloten beschermt het u tegen licht en Uv-straling. En als dak tegen de regen weerstaat het ook sterke neerslag. De zelfdragende constructie kan ook moeiteloos met hoge windlasten strijden. De scheurbestendige, licht- en regendichte PVC bespanning kan traploos door een motor bestuurd in- en uitlopen.

Renson Lagune - overkapping met geïntegreerde Fixscreen®-technologie.

Deze terrasoverkapping is de enige windvaste doekzonwering die in de structuur geïntegreerd is. De basisstructuur kan volledig gesloten worden waarbij het doekzonweringsdak waterdicht en toch lichtdoorlatend is. Door dit innovatief product is het mogelijk om, met een maximum aan comfort, bijna het gehele  jaar door van uw tuin te genieten of op het terras van uw favoriete horecazaak te verblijven.

Geïntegreerde LED-verlichting, verwarming en geluid als perfecte aanvulling op uw Lagune®.

Geïntegreerde LED-verlichting, verwarming en geluid als perfecte aanvulling op uw Lagune®. Dank zij deze extra features kunt u uw terras van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat gebruikt worden en dat het hele jaar door: vanaf de eerste lentezon, tijdens de broeierig hete dagen in de zomer en zelfs op koudere dagen in de herfst of winter. Kortom: een extra ruimte voor alle seizoenen. 

- Lagune® BEAM: designmodule voorzien van 
- Lagune® HEAT: geïntegreerd in de designbalk 
- Lagune® SOUND: geïntegreerd in de designbalk 

• Lagune® LIGHT: geïntegreerde LED-verlichting in de zijliggers van de Rooffix® 

Verlichting, verwarming & luidsprekers zijn perfect integreerbaar in de Lagune® terrasoverkapping. Ook achteraf! De Lagune® BEAM is eveneens apart verkrijgbaar.

Zonnezeilen

Bescherming tegen de zon is een thema dat steeds belangrijker wordt. Enerzijds bescherming tegen zon en Uv-stralen, anderzijds vraagt de moderne architectuur oplossingen die harmonieus samengaan met het gebouw. Daar komt nog bij dat de bediening eenvoudig en licht dient te zijn.

BVR Zonwering & Garagedeuren levert zon- en regenwering die steeds individueel, naar persoonlijke wensen gemaakt wordt. Daarbij worden hoogwaardige materialen verwerkt. De daadwerkelijke positionering van het doek wordt samen met u op  locatie bekeken en bepaald, wat leidt tot een hoge klant- tevredenheid. Tot de uitrusting behoren een gemotoriseerde aandrijving en een windmeter die samen voor zekerheid zorgen. De strakke vormgeving van de steunen en het doek maakt dat dit systeem past bij oude en nieuwe architectuur en de woonruimte daadwerkelijk verlengt. Een schaduwoppervlakte tot 80 m² kan gerealiseerd worden met één opstelling. Grotere terrassen worden door meerdere opstellingen overkapt. Geen storende parasolvoeten meer, maar vrije ruimte die men graag gebruikt als leefgebied.

Voor Zonnezeilen werken wij exclusief samen met MSK Sunquare.

Bel voor een afspraak en bekijk welke overkapping het beste bij u past!

 

weinor 

Renson overkapping

 

 

  

 

www.weinor.nl

 

 

NIEUWS
BVR Zonwering & Garagedeuren
Fortweg 5
3433 ZH Nieuwegein
T 030-6060601
info@bvrzonwering.nl
Wij leveren ook in Houten, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop, en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulierOpeningstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl