BVR Zonwering
BVR Zonwering BVR Zonwering

RENSON OVERKAPPING - LAMELLEN DAK

Flexibele terrasoverkapping van Renson

U heeft vast en zeker al eens onder een overkapping met glas of met doek gezeten. Maar heeft u al eens ervaren hoe comfortabel een terrasoverkapping met lamellen is? Al uw wensen gaan daarmee in vervulling. Een overkapping die niet alleen beschermt tegen de zon en regen, maar ook nog eens ventileert. En die zoveel daglicht doorlaat als ú wilt…

Lamellen die ventileren

De Renson terrasoverkapping met amellen bestaat uit een aluminium constructie met daartussen lamellen. Deze lamellen kunnen gemotoriseerd draaien. U kunt ze helemaal openzetten, zodat het daglicht en de frisse lucht rijkelijk naar binnen stromen. Maar u kunt ze ook sluiten, waardoor ze een waterdicht dak vormen. Het regenwater wordt afgevoerd via de lamellen. Ideaal; zo zit u droog en blijft ook uw tuinmeubilair droog. Over herfstachtig weer hoeft u niet in te zitten: de lamellen zijn bestand tegen windstoten tot 120 km/h. Het unieke van de terrasoverkapping met lamellen is dat deze ventileert. De warme lucht stijgt op en ontsnapt door de lamellen. Door de vernauwing tussen lamellen wordt de luchtverplaatsing versneld. Daardoor ervaart u op uw terras een verlaging van de gevoelstemperatuur.

Renson Camargue Terrasoverkapping

Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

De Camargue® is een innoverende terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste Fixscreens®, glazen schuifwanden, Loggia® schuifpanelen of een combinatie hiervan. 

Mogelijke bouwsituaties

• Vrijstaand: voorzien van 4 kolommen
• Gevelmontage: voorzien van 2 kolommen
• Meerdelig koppelbaar zowel aan pivot- als aan spanzijde
• Oriëntatie van de lamellen
• parallel aan de woning
 loodrecht op de woning

Oneindige personalisatie mogelijkheden

Door de integratie van de verticale zonwering Fixscreen ®, al of niet voorzien van crystalvensters om het zicht naar buiten te behouden, kunt u een extra buitenruimte realiseren waar u beschut bent tegen zon, regen en wind. Deze screens zijn in een 50-tal kleuren ter beschikking en laten toe de Camargue® te personaliseren en de sfeer te realiseren die u wenst. 

Naast de mooie integratie van de verticale windvaste zonwering Fixscreen®, kunt u als extra optie ook glazen schuifwanden integreren. Bij deze ontwikkeling werd er speciaal aandacht besteed aan eenvoudige montage en perfecte integratie waarbij de combinatie met geïntegreerde Fixscreen® mogelijk blijft. Hierdoor blijft het grote voordeel van zonwering behouden naast de andere belangrijke voordelen, zoals afsluitbaar tegen diefstal en bescherming tegen weer & wind. De volledige transparante schuifwanden versterken de elegantie van de Camargue®. 

Een andere look & feel kunt u realiseren door integratie van de Loggiascreen® 4fix & Loggiawood ® schuifpanelen. Loggiascreen® 4fix kan voorzien worden van hetzelfde screendoek als de verticale screens. Een warm & cosy gevoel kan gerealiseerd worden door de Loggiawood®, schuifpanelen voorzien van WRCedar- elementen. Zij zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een schuifdeur.

BVR Zonwering biedt terrasoverkappingen met lamel dak van Renson naar uw wens.

Is een Renson overkapping met lamellen ook iets voor u! Bel voor een afspraak bij u thuis voor deskundig advies.

 

renson overkapping

 

 

 

 

 

NIEUWS
BVR Zonwering & Garagedeuren
Fortweg 5
3433 ZH Nieuwegein
T 030-6060601
info@bvrzonwering.nl
Wij leveren ook in Houten, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop, en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulierOpeningstijden
Dinsdag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl