BVR Zonwering
BVR Zonwering

OVERKAPPING - Artares Het lamellendak 

In de zevende terrrashemel 

 

Creëer een plaats waar u op en top kunt genieten. U bepaald het samenspel van zon en schaduw, zorg zelf voor verfrissing en een aangename temperatuur onder uw lamellendak. 

Lamellendaken bieden bescherming tegen wind en regen, zorgen voor natuurlijke ventilatie en zien er ook nog stijlvol uit. Geen wonder dat veel terrasgebruikers steeds enthousiaster worden over dit type overkapping.  

Geniet beschermd van het moment zo lang als u wilt 

De Terrasoverkapping met beweegbare lamellen bieden in gesloten toestand een betrouwbare bescherming tegen weersinvloeden. Door de lamellen te openen kan warme lucht ontsnappen en vindt u het te fris dan sluit u de lamellen. Bij regen sluit u de lamellen en het water wordt afgevoerd via de goten en staanders. 

Ledverlichting creëert een sfeervolle ambiance 

Het Lamellendak zorgt  echter ook met andere eigenschappen voor een spectaculaire sfeer. Want staanders en attiek – het bovenframe van het lamellendak – kunnen worden voorzien van dimbare kleurenledstrips. Dan licht de favoriete plek achter het huis op in een kleur naar keuze. Met meer dan 48 kleur- en  3 wittinten is de keuze moeilijk. De lamellen kunnen ook worden uitgerust met maximaal 3 ledstrips, die een warmwit licht uitstralen.   

Verticale zonwering beschermt vanaf de zijkanten  

Lamellendaken kunnen aan alle zijden worden voorzien van verticale zonwering. Bij Artares is deze op aantrekkelijke wijze geïntegreerd in de frameconstructie en verdwijnt de zonwering volledig in de attiek. Bovendien biedt de zonwering bescherming tegen laagstaande zon en nieuwsgierige blikken. Ook is de zonwering ideaal tegen tocht. Net als de lamellen kan de verticale zonwering gemakkelijk worden bediend met dezelfde afstandsbediening. 

Daarnaast kunnen de zijkanten afgesloten worden met glazen schuifwanden, schuifpanelen of een combinatie hiervan. 

Mogelijke bouwsituaties

• Vrijstaand: voorzien van 4 kolommen 

• Gevelmontage: voorzien van 2 kolommen 

• Meerdelig koppelbaar zowel aan pivot- als aan spanzijde 

• Oriëntatie van de lamellen 

• Parallel aan de woning 

• Loodrecht op de woning 

 

De Artares terrasoverkapping biedt oneindige personalisatie mogelijkheden.  

 

Artares Het lamellendak 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl