BVR Zonwering
BVR Zonwering

OVERKAPPING - LAMELLEN DAK

Flexibele terrasoverkapping

U heeft vast en zeker al eens onder een overkapping met glas of met doek gezeten. Maar heeft u al eens ervaren hoe comfortabel een terrasoverkapping met lamellen is? Al uw wensen gaan daarmee in vervulling. Een overkapping die niet alleen beschermt tegen de zon en regen, maar ook nog eens ventileert. En die zoveel daglicht doorlaat als ú wilt…

Lamellen die ventileren

De terrasoverkapping met lamellen bestaat uit een aluminium constructie met daartussen lamellen. Deze lamellen kunnen gemotoriseerd draaien. U kunt ze helemaal openzetten, zodat het daglicht en de frisse lucht rijkelijk naar binnen stromen. Maar u kunt ze ook sluiten, waardoor ze een waterdicht dak vormen. Het regenwater wordt afgevoerd via de lamellen. Ideaal; zo zit u droog en blijft ook uw tuinmeubilair droog. Over herfstachtig weer hoeft u niet in te zitten: de lamellen zijn bestand tegen windstoten tot 120 km/h. Het unieke van de terrasoverkapping met lamellen is dat deze ventileert. De warme lucht stijgt op en ontsnapt door de lamellen. Door de vernauwing tussen lamellen wordt de luchtverplaatsing versneld. Daardoor ervaart u op uw terras een verlaging van de gevoelstemperatuur.

Terrasoverkapping

Volledig afsluitbare lamellenterrasoverkapping

De terrasoverkapping met een lamellendak, dat langs de zijden afgesloten kan worden door windvaste screens, glazen schuifwanden, schuifpanelen of een combinatie hiervan. 

Mogelijke bouwsituaties

• Vrijstaand: voorzien van 4 kolommen
• Gevelmontage: voorzien van 2 kolommen
• Meerdelig koppelbaar zowel aan pivot- als aan spanzijde
• Oriëntatie van de lamellen
• parallel aan de woning
 loodrecht op de woning

Oneindige personalisatie mogelijkheden

Door de integratie van de verticale zonwering screen, al of niet voorzien van crystalvensters om het zicht naar buiten te behouden, kunt u een extra buitenruimte realiseren waar u beschut bent tegen zon, regen en wind. Deze screens zijn in een 50-tal kleuren ter beschikking en laten toe te personaliseren en de sfeer te realiseren die u wenst. 

Naast de mooie integratie van de verticale windvaste zonwering screen, kunt u als extra optie ook glazen schuifwanden integreren. Bij deze ontwikkeling werd er speciaal aandacht besteed aan eenvoudige montage en perfecte integratie waarbij de combinatie met geïntegreerde screen mogelijk blijft. Hierdoor blijft het grote voordeel van zonwering behouden naast de andere belangrijke voordelen, zoals afsluitbaar tegen diefstal en bescherming tegen weer & wind. De volledige transparante schuifwanden versterken de elegantie. 

Een andere look & feel kunt u realiseren door integratie van de screen schuifpanelen. Screen kan voorzien worden van hetzelfde screendoek als de verticale screens. Een warm & cosy gevoel kan gerealiseerd worden, schuifpanelen voorzien van WRCedar- elementen. Zij zijn de perfecte oplossing voor het creëren van een schuifdeur. 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl

×

BVR Zonwering

Bezoek onze showroom op afspraak voor een privé adviesgesprek!

We leven in een turbulente tijd, maar ook deze crisis zal voorbijgaan. Veel zal veranderen, enkele dingen zullen altijd blijven. Comfortabel wonen bijvoorbeeld, dat is en blijft een belangrijke behoefte van heel veel mensen.

BVR Wooncomfort denkt graag met u mee hoe het leven in en rond het huis comfortabeler te maken. Ook in deze tijd. Wij maken graag een privé adviesafspraak met u in onze showroom. Klik voor de agenda hier of bel ons om een afspraak te maken op 030-6060601.

Mocht u zonder afspraak een bezoek willen brengen aan onze showroom dan bent u nog steeds hartelijk welkom. Het kan zich dan voordoen dat u even moet wachten.

Team BVR Wooncomfort

Naar agenda privé adviesgesprek!