BVR Zonwering
BVR Zonwering

OVERKAPPING GLAZEN DAK - Weinor Glasoase

Genieten van het buitenleven in deze luxe buitenkamer

Met een terrasoverkapping voorzien van veiligheidsglas kunt u tot ver in de herfst genieten van het buitenleven. U bent goed beschermd tegen weer en wind, maar kunt tegelijkertijd genieten van de eerste zonnestralen. Een heerlijke plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Helder gelaagd glas

De aluminium terrasoverkapping bestaat uit staanders en liggers van sterk, geëxtrudeerd aluminium, een prachtig design en hoge belastbaarheid. De overkapping is voorzien van helder, gelaagd glas waardoor de lichtinval in uw woonkamer niet verandert. En wordt het te warm in de zomer dan sluit u gewoon de zonwering, die onder het glas is gemonteerd. In de avonduren schakelt u met een druk op de knop de verlichting aan, terwijl de terrasheater een aangename warmte verspreidt.

Uit te breiden tot tuinkamer - weinor Glasoase

De aluminium terrasoverkapping kan worden afgesloten met glazen elementen als een niet geïsoleerde serre. Verschillende flexibele en vaste glazen zijpanelen maken het mogelijk diverse combinaties te maken. Zo verandert uw terras in een luxe buitenkamer.

Maak een afspraak in onze showroom om de mogelijkheden te bekijken! Welkom.

Onze vaste leverancier voor een aluminium overkapping met glazen dak is weinor.

weinor top partner

www.weinor.nl

 

 

 

 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl