BVR Zonwering
BVR Zonwering

KNIKARM ZONNESCHERM

Tegenwoordig is een knikarmscherm niet alleen meer bedoeld als functioneel product. Ook het optische aspect is zeer belangrijk geworden. De vorm, de kleur en het model van het scherm zijn bepalend voor de beoogde uitstraling van uw gevel(s). Een knikarmscherm is bij uitstek de perfecte zonwering voor het terras. En door de toevoeging van extra opties, zoals een oprolbare volant in de voorlijst of ingebouwde LED verlichting kunt u nog langer gebruik maken van uw zonwering. In combinatie met een dimfunctie, de sfeermaker,  's avonds tijdens een borrel of diner op het terras.

Om een zo goed mogelijk resultaat te behalen uit de samenhang in functionaliteit en optiek hebben wij gekozen voor betrouwbare, degelijke, maar tegelijkertijd vernieuwende leveranciers.

Uiteraard bekijken wij vooraf de situatie ter plaatse en samen bepalen we wat de beste keuze is om de zon uit uw huis te kunnen weren.

Wij voeren onder andere de bekende merken Weinor en Rainbow. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van de knikarmschermen van BVR Wooncomfort? Bel voor een afspraak bij u thuis of bezoek onze showroom waar wij u de verschillende mogelijkheden kunnen presenteren.

 

weinor top partner

 

 

www.weinor.nl

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl