BVR Zonwering
BVR Zonwering

HÖRMANN KANTELDEUR

Hörmann kanteldeuren in meer dan twintig staal - en houtmotieven

Stijlvolle kwaliteit

U treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke kanteldeur treft alle voordelen aan in het origineel: kwaliteit en veiligheid, esthetiek en comfort, samen met de uitgekiende techniek. In elke kanteldeur van Hörmann is 50 jaar knowhow in de constructie van garagedeuren en aandrijvingen verwerkt.

In de brede waaier aan motieven vindt u zeker de deur die perfect bij uw woning past. Kies in alle rust de deur van uw dromen : het motief, het decor, de kleur. U beschikt over alle mogelijkheden.

Ontdek de topkwaliteit van Hörmann kanteldeuren. Welkom in onze showroom te Houten

Meer informatie aanvragen:
Vul het informatieformulier in en wij nemen contact met u op!

 

Hörmann partner

 

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl

×

BVR Zonwering

Bezoek onze showroom op afspraak voor een privé adviesgesprek!

We leven in een turbulente tijd, maar ook deze crisis zal voorbijgaan. Veel zal veranderen, enkele dingen zullen altijd blijven. Comfortabel wonen bijvoorbeeld, dat is en blijft een belangrijke behoefte van heel veel mensen.

BVR Wooncomfort denkt graag met u mee hoe het leven in en rond het huis comfortabeler te maken. Ook in deze tijd. Wij maken graag een privé adviesafspraak met u in onze showroom. Klik voor de agenda hier of bel ons om een afspraak te maken op 030-6060601.

Mocht u zonder afspraak een bezoek willen brengen aan onze showroom dan bent u nog steeds hartelijk welkom. Het kan zich dan voordoen dat u even moet wachten.

Team BVR Wooncomfort

Naar agenda privé adviesgesprek!