BVR Zonwering
BVR Zonwering

HÖRMANN GARAGEDEUREN

Klik hier om onze nieuwe reclamespot voor garagedeuren te beluisteren!!

Meer informatie aanvragen, vul het informatieformulier in!

Bij het aanschaffen van een (nieuwe) garagedeur zult u letten op de veiligheid, duurzaamheid, bediengemak, onderhoud, isolatie waarde, uiterlijk en uitstraling. In onze showroom hebben wij enkele garagedeuren op ware grootte staan en kunt u op uw gemak bekijken welke type deur voor u geschikt is. Ons assortiment bestaat onder andere uit:

  • kanteldeuren, zowel in hout als staal
  • dubbelwandige sectionaal deuren
  • houten sectionaal deuren
  • zijwaartse sectionaal deuren
  • zijdeuren
  • openslaande deuren
  • kanteldeuren
  • roldeuren
  • bijpassende voordeuren

Hierbij kan gekozen worden uit diverse elektrische aandrijvingen met afstandsbediening. De deuren zijn in alle ral-kleuren te moffelen en uit te voeren in diverse profileringen. Uiteraard bent u bij ons verzekerd van deskundige montage en langdurige garantie. Wij kunnen ook geheel vrijblijvend bij u langskomen om een gerichte prijsopgave uit te brengen.

Voor onze garagedeuren en bijpassende voordeuren kiezen wij alleen voor de beste kwaliteit en is Hörmann onze vaste leverancier. 

Hörmann partner

 

 

 

NU Hörmann deurenactie

Meer weten, kom langs in onze showroom of bel voor een afspraak bij u thuis!

Bedrijfsfilm

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl

×

BVR Zonwering

Bezoek onze showroom op afspraak voor een privé adviesgesprek!

We leven in een turbulente tijd, maar ook deze crisis zal voorbijgaan. Veel zal veranderen, enkele dingen zullen altijd blijven. Comfortabel wonen bijvoorbeeld, dat is en blijft een belangrijke behoefte van heel veel mensen.

BVR Wooncomfort denkt graag met u mee hoe het leven in en rond het huis comfortabeler te maken. Ook in deze tijd. Wij maken graag een privé adviesafspraak met u in onze showroom. Klik voor de agenda hier of bel ons om een afspraak te maken op 030-6060601.

Mocht u zonder afspraak een bezoek willen brengen aan onze showroom dan bent u nog steeds hartelijk welkom. Het kan zich dan voordoen dat u even moet wachten.

Team BVR Wooncomfort

Naar agenda privé adviesgesprek!