BVR Zonwering
BVR Zonwering

BUITENZONWERING

Ook al zijn we ontzettend blij als de zon schijnt, het kan toch wel voor een onaangename temperatuur zorgen in onze woning en op het terras. Om dit toch te reguleren zijn er tal van mogelijkheden om de zon te weren. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om in bijna alle denkbare situaties een zonwering te kunnen plaatsen, die zowel voor het oog als voor de functionaliteit aan al uw wensen kan voldoen.

Ons aanbod in buitenzonwering bestaat uit diverse producten, van moderne strakke zonwering tot klassieke schermen zoals markiezen.

Onze mogelijkheden voor u:

  •  knikarmschermen, naar wens voorzien van exclusieve verlichting
  •  uitval zonneschermen, ook windvast
  •  markiezen
  •  screens
  •  buitenjaloezieën, zeer exclusief en goed zonwerend
  •  serre zonwering

Voor de elektrische bediening maken wij gebruik van Somfy motoren en accessoires. Laat u door onze adviseurs voorlichten over de meest gebruiksvriendelijke mogelijkheden. Bezoek onze showroom en bekijk alle mogelijkheden.

Alleen de beste merken

Wie kiezen alleen voor de beste merken, zoals weinor, Roma en Somfy. Merken die kiezen voor aansprekende designs, een lange levensduur en uitstekende garanties. Als officieel dealer hebben wij volledige ondersteuning van onze fabrikanten. Of het nu gaat om maatwerkontwerp, technische support of service- en garantieafhandeling. 

weinor 

roma Somfy  

 

 

 

   

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl