BVR Zonwering
BVR Zonwering

BUITENJALOEZIEËN

Buitenjaloezieën van Roma

Roma voorkomt warmte en inkijk

Daglicht geeft een prettige sfeer in uw interieur. En als u uitzicht heeft, geeft dat een gevoel van ruimte. Maar daglicht en uitzicht hebben ook een keerzijde: zonnewarmte en inkijk. Roma buitenjaloezieën vormen de perfecte oplossing. Een oplossing voor elk seizoen in het jaar. Roma buitenjaloezieën gebruikt u namelijk het hele jaar door. U bent voortaan zelf de baas over lichtinval, inkijk en uitzicht.

Specialist in buitenjaloezieën

BVR Wooncomfort voor Zonwering & Garagedeuren heeft al diverse woningen en bedrijfspanden voorzien van Roma buitenjaloezieën. De Roma buitenjaloezieën bestaan uit horizontale, aluminium (en dus weerbestendige) lamellen. Deze lamellen kunt u optrekken en in de koof verbergen, zodat u vrij uitzicht heeft. U kunt ze ook laten zakken en vervolgens kantelen in een positie naar keuze. Dat is zo mooi van de Roma buitenjaloezieën: u kiest zelf hoeveel licht u in huis wilt hebben. Van volledig open tot volledig gesloten. 

Bron van schaduw én licht

Briljant is de nieuwe lamel die Roma ontwikkelde. Als u deze lamel kantelt, weert u het zonlicht. Maar het wordt niet donker in huis: via de achterzijde van de lamellen wordt het daglicht weerkaatst in huis. Zo leveren de Roma buitenjaloezieën tegelijk schaduw én aangenaam, diffuus licht in huis. Uiteraard zijn de buitenjaloezieën verkrijgbaar in tal van kleuren. De verschillende mogelijkheden kunt u bekijken in onze showroom. U bent van harte welkom in onze showroom te Houten!

 

Roma

 

BVR Wooncomfort Zonwering & Garagedeuren
Waterveste 6
3992 DB Houten

T 030-6060601
info@bvrwooncomfort.nl
Wij leveren ook in Houten, Nieuwegein, IJsselstein, Utrecht, Vleuten De Meern, Maarssen, Vianen, Lopik, Benschop en vele andere plaatsen.
Aanvraag informatieformulier

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09.00 - 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur
's avonds eventueel op afspraak

Copyright © BVR Zonwering en garagedeuren | webdesign: scriptus-design.nl